1 Päivän meikki & kampaus - JennyJanette

Päivän meikki & kampaus

Iltaa! Mulla oli tänään aamuvuoro ja on ihan huippua kun ilta on vapaa. Saan aikaa kirjoittaa blogia sekä ehdin rauhassa toipua työvuorosta ennen seuraavaa. Monesti kun joutuu iltavuorosta aamuvuoroon väsyttää tosi paljon kun välissä ei ehdi muutakuin nukkua.
Joka tapauksessa käytin tänään vapaa iltani kuvien ottamiseen ja sen pidemmittä puheitta....
Tälläinen rento nuttura kampaus sopii hyvin töihin sekä ulos lähtiessä, ei aina tarvitse olla ylihuolitellun näköinen vai mitäs sanotte? Eli siis tässä kampauksessa on ihan vaan pistetty juureen kuivashamppoota tuomaan ilmavuutta, pöyhitty hiuksia ja kieputettu ponnarin ja pinnejen avulla hiukset kevyelle sivunutturalle. En huomannut ollenkaan ottaa takaapäin kuvaa kun kiireissäni kuvia napsein ennen kuin tulee pimeää :D

En tiedä olenko aijemmin maininnut, mutta pinkki huulipuna on iskenyt mun makuun ja sitä tulee usein nykyään käytetty, ihan piristämään vaikka arkimeikkiä. Arkimeikissä on hyvä korostaa joko silmiä tai huulia, sillä muuten meikistä tulee liian raskas arkimeikiksi, mulla käy ainakin usein niin. Tässä meikissä mulla on silmissä ainostaan ripsaria ja ripsirajassa hieman ruskeaa kajaalia. Huulipunalla ilmeestä tulee huomattavasti raikkaamman oloinen, eikä se minusta ole ollenkaan liikaa :) Poskilla on kevyesti poskipunaa ja silmien alla valokynää poistamassa pahimmat tummentuneet silmän aluset. 

Mitä tykkäätte päivän meikistä ja kampauksesta?


8 kommenttia

 1. Kiva arkinen meikki ja kampaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kovasti! Mä tykkään myös vaikka onkin vähän yksinkertainen :)

   Poista
 2. Ihana ja tykkään muuten huimasti tästä uudesta banneristakin :D

  VastaaPoista
 3. Oot ihan huippu kaunis näissä!♥ ihana tuo huulipuna kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiikä kiitos Viivi ♥ :') Se on kyllä kivan sävyistä, raikas pinkki :)

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥