1 Vanhasta uutta - JennyJanette

Vanhasta uutta

Jollain ihmisistä on kyky huomata aina jossain vanhassa jotain kaunista, kirppikseltä löytämästä vanhoista farkuista tuleekin pienellä tuunauksella huippu muodikkaat shortsit yms. Voisitko esimerkiksi kuvitella käyttäväsi mummisi vanhaa paitaa? Pakko myöntää että minäkin olin hieman ennakkoluuloinen alkuun tämän asian suhteen, mutta yllätyinkin positiivisesti. Minulla ja mummillani on selvästi jotain yhteistä nimittäin taidamme molemmat pitää pitsistä. Pienellä fiksauksella se istui täydellisesti. Kuvat puhukoon puolestaan:


Hääpuvuissa on monesti hyödynnetty pitsin läpinäkyvyyttä ja varsinkin ruskettuneella iholla se näyttää todella näyttävältä, eikä ollenkaan hävyttömält. Uskaltaisitko käyttää näin läpinäkyvää toppia vai kaipaako se mielestäsi alleen toisen topin?
4 kommenttia

 1. No tämä on vain mun mielipide mutta minusta tuo paita on liian läpinäkyvä :/ pukeudut musta yleensä tyylikkäästi mut tämä asun on mun mielestä jo siinä tyrkyn rajalla :/
  Mun mielestä nää pitsi topit kuuluu pukea toisin topin päälle (kiva värikontrastinkin saa aikaseks ku valkkaa yhteensopivan väriset topit) tai sit sen alla bandeau toppi tai sifonkilayer..
  Bandeau ei paljasta rintavakoa samalla tavallakun rintaliivit (sunkin kuvissa ne erottaa selvästi, voi olla tietty tietokoneestakin riippuva asia et näkyy niin selvästi) mutta just se rintaliivien liika näkyvyys tekee tästä asusta ehkä tyrkymmän ku mitä olis esim. valkosen bandeaun kanssa ?
  Koru on kaunis ja sopii muuten asuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä! Totta tämä voisi toimia paremmin bandeaun kanssa olen ihan samaa mieltä, täytyykin hommata sellainen kun en vielä omista :) Kiitos melissa!

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥