1 Meidän olohuone - JennyJanette

Meidän olohuone

Helouu my friends!
Tulin esittelemään teille meidän hieman kesken eräisen olohuoneen :D Mutta pidemmittä puheitta, kuvat kertovat enemmän kuin sata sanaa!
 Mulle on todella tärkeää että aina on eläviä kukkia, ne tuovat huimasti piristystä kotiin.

 Sohvapöytä vaihtuu myöhemmin isompaan ja luultavasti neliön malliseen. :)
Tuonne kellon alle tulee jossain vaiheessa valkoinen kirjahylly/lipasto. Kattokruunu ei ole vielä kunnolla katossa kiinni koska siitä täytyy lyhentää tuota metalliketjua. 


Kuvissa näkyy uudet bellus grande sohvamme, ne ovat juuri sellaiset kuin odotinkin! Tuntuvat todella tukevilta ja kangas vaikuttaa laadukkaalta. Käsittelin sohvat lianesto aineella ja toivotaan että se estäisi edes hieman lian tarttumista, mutta kuitenkin jos vahinko joskus käy niin meiltä löytyy tälle kankaalle sopivat puhdistusaineet ja istuin-/selkätyynyjen pääliset pystyy irroittamaan joten ne saa koneeseen. Belluksen sohvilla on 10 vuoden runkotakuu ja hinta laatu suhde oli ainakin näillä sohvilla todella huippu.

Mitäs pidätte meidän olohuoneesta?


11 kommenttia

 1. Tosi nätti ja hento sisustus :) hehkuu oikeen tyttömäisyyttä!

  Eveliina / Six Feet Tall

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Eveliina <3 Tosi kiva kuulla sillä sitä mä just haluan tyttömäisyyttä ja hentoa, ehkäpä vähän romantiikkaa! :)

   Poista
 2. Voi vitsi kiitos Janica, on kyllä tosi kotoisa jo nyt vaikka on vielä hieman vaiheessa :)

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi kiitos Janica, on kyllä tosi kotoisa jo nyt vaikka on vielä hieman vaiheessa :)

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis olohuone ♥ Ihania sävyjä ja kaikkea kaunista pientä yksityiskohtaa :) Voi kun saisi omasta kodista kaiken turhan krääsän hävitettyä tehokkaasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ellanoora ♥ Meillä se toimi niin kun muutimme ajattelimme että nyt sitten jätämme sinne "maksuttomaan" roskikseen kaikki mitä emme tarvitse ;D Tämä sisustus on vielä vähän kesken mutta nyt alkaa näyttää jo kodilta ♥ :)

   Poista
 5. Teillä on hirmu nätti olohuone, kivoja yksityiskohtia!♥

  VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥