1 Kuvia viime päiviltä - JennyJanette

Kuvia viime päiviltä

Moikka!
Tulin esittelemään teille hieman kuvia viime päiviltä. Mulla alkoi kesäloma tänään ja se kestää nyt viikon verran ja loput on sitten myöhemmin. Olin kyllä aivan loman tarpeessa kun sanatkin alkoi lipsumaan kassalla ja oon tosiaan nyt ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen kesälomalla. Koulun kesälomilta olin 15-16 vuotiaana töissä eräällä metallifirmalla apulaisena ja 17-18 vuotiaana  baarissa ja viime vuonna sitten aloitin lidlissä, eli eiköhän tää kesäloma ole ansaittu! :)

Perjantaina olin ottamassa tuttavasta valmistujais kuvia uudella kamerallani. Torstaina ostin siis Nikon D5200 kun se Olympus ei ollut oikein mun tarpeisiini sopiva. Päädyin D5200 samoista syistä mitä ensin Olympukseen eli kevyt, kääntyvä näyttö ja tietysti moni muukin asia.

Innostuttiin siinä kuvailemaan muutenkin kuin vain pelkkiä valmistujais kuvia. Paikaksi tytöt valitsivat jonkun junaradan sillan, jossa otimme sitten juhlasankarin kuvat ja sen jälkeen siirryimme sillan alle kuvailemaan graffiti seinustalle. Alkuun epäilinkin että onkohan tää parhaimmasta päästä, mutta kyllä sieltä sitten hyviä kuvia tuli :D
Mun ikuinen ongelma poseerauksessa on todella leveät neliön muotoiset kasvot, joka tekee musta lihavan näköisen. En ikinä opi että pitäisi olla kasvot suoraan kameraan päin, vaikka se mun kohdalla toimisi paljon paremmin.

Tää on nyt sitten se nellystä tilaama maximekko, joka ei tosiaankaan pääse tässä oikeuksiinsa. Nimittäin mä jouduin sullomaan älyttömästi kangasta tissivyön alle. Ajattelin huomenna marssia ompelijalle kysymään mitä maksaisi mekon lyhentäminen, jotta saisin teille paremmat kuvat ja ihan muutenkin koska mekko on aivan ihana.Näin käy kun mä pyydän Waldoa poseeraamaan. "ai pitikö näyttää mahdollisimman hölmöltä?"
Tähän kuvaan on hyvä kruunata kuvavyöry. Ihanaa alkanutta kesää kaikille, nauttikaa auringosta jos sitä vain on! ♥ Pahoittelen mahdollisia kirjoitusvirheitä, näin myöhään ei saisi tokkurassa kirjoitella :D

Mitäs tykkäätte kuvista?


4 kommenttia

  1. Tosi ihania kuvia ja jotenkin tuo graffiti seinä sopii tosi hyvin tuonne taustaksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viivi! Olin kans tyytyväinen uuden kameran kuvan laatuu ja kontrastiin tosta graffitistakin tuli hyvin värit esille :)

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥