1 Klara vappen! - JennyJanette

Klara vappen!

Ostoksia on taas kertynyt ihan huimasti ja vaikeuksia tuottaa ajan puute. Anonyymi lukija esitti toiveen että olisin aktiivisempi, yritän kyllä parhaani ja olen myöskin itse samaa mieltä ettei kerran viikossa postaaminen riitä. Valitettavasti työt vaan vievät niin paljon aikaani ja voimiani joten joka toinen päivä postaaminen ei ole mahdollista :/ Noh tänään kuitenkin on kaupat kiinni ja on vapaa päivä niin mikä sen parempaa tekemistä olisi kuin tulla kirjoittelemaan teille ♥ 

Anna Field avokkaat Zalando 15,97€- Kaipaisin matalakorkoisia avokkaita remmin kanssa ja zalandolta löysin juuri kaipaamani. Tuntuvat todella tukevilta jalassa ja kokokin oli täydellinen. Tulevat kesällä varmasti kovaan käyttöön :)

Lyhty Jysk 6€ - Lyhty lähti mukaan peilejä ostaessani, oli kuitenkin pienoinen pettymys kotona huomatessani ettei lyhty ollutkaan paketin kuvan mukaisesti valkoinen, vaan ennemminkin luonnonvalkoinen/vaalean beige. Tietäkö joku tarttuisikohan tähän jonkin moinen valkoinen maali?
Korulipasto Halpa halli 16,95€ - Etsein halpahallista maalaisromanttista korurasiaa, mutta sielä oli vain lokerittomia rasioita joten päädyin tälläiseen minilipastoon. Plussaa siitä että saa jaoteltua kätevästi korut, korvikset, napakorut yms omiin laatikkoihinsa. Luultavasti jossain vaiheessa vaihdan tähän jotku kivemmat vetimet.

Ruusukorvikset Ebay 1£

River Island lompakko Zalando 19,95€ - Vaikka korut pitäisin järjestyksessä niin mulla on ongelma lompakon kanssa, mulla on paljon turhia kortteja mukana aina jos vaikka satun tarvitsemaan. Lisäksi jos otan kuitin kassalla, niin en suinkaan tarkasta sitä ja heitä pois vaan tungen sen lompakkoon luulien että joku ruuistani on pilaantunutta ja joudun palauttamaan sen. Kassatätinä nään näitä tapauksia niin usein että jotenkin itsestänikin on tullut epäluuloinen päivämääriä kohtaan :D Mutta jokatapauksessa tämä lompakko on tarpeeksi tilava kaikelle tälle, toisinkuin juuri ulkomailta ostamani "Michael kors" lompakko, joka joutaa nyt jo myyntiin.
Lompakossa on yksi vetoketju tasku, 10 korttipaikkaa, kaksi avo taskua seteleille ja yksi neppari tasku. Kertakaikkiaan täydellinen!

New Look LIZZY Zalando 20,95€ - Ison lompakon omistajana tarvitsen myös isomman pikkulaukun. Kun käytän kirjekuorilaukkua juhlissa, ei tulisi kuuloonkaan että otan mukaan sekä kännykän että lompakon. Tämä laukku on kuitenkin kätevän kokoinen ja tuleekin käyttöön vain silloin kun en tarvitse koko omaisuuttani mukaan. Sen neutraali väri sopii varmasti monen asun kanssa.

Tälläinen reikäkuvio on tehnyt nyt kevään myötä muhun vaikutuksen, omalla tavallaan kauniin näköistä. Oli onni että löysin samankaltaisen laukun ja lompakon vaikka ovatkin eri merkkiset ♥ Tästä kuvasta näkee muuten hieman rekvisiittaa laukun koo'osta.

Viinikarahvi Ikea 5,99€ - Olen kauan haaveillut ostavani edullisesti lasisen viinikarahvin ja tämän hinta ei kyllä päätä huimannut yhtään ja löysin sen vielä niinkin "yksinkertaisesta" paikasta kuin Ikeasta.

Nämä beiget sandaali korkkarit löysin eräästä kirppis ryhmästä, maksoivat muistaakseni huikeat 5€ :D

Oikein mukavaa vappua kaikille. Muistakaa nauttia vapaa ajasta kunnolla, niin mäkin aijon tehdä. Grillailun jälkeen on hyvä maistella kuoharia jäiden kanssa, nam!


11 kommenttia

  1. Huippuja löytöjä, varsinkin nuo beiget kengät on ihanat! :) Tuo sun yläbanneri näkyy muuten koneella kohtuu sumeana, ootkohan vahingossa ladannut sen liian pienellä resoluutiolla, tms?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Juu mäkin ihmettelin miksi on niin sumee, menee varmaan vaihtoon taas pian, ei oo ennen tehnyt tällästä.. voi olla et on liian pieni mut on kyllä ennen pitänyt alkuperäsen kokonsa kun en laita ikinä sitä että pienennä sopivaan kokoon vaan laitan suoraan sen kokoisena mitä tahdon :o

      Poista
    2. Tein uuden bannerin ja varmistin laadun ennen tänne laittamista, mutta taas kuvasta tuli paljon huonolaatuisempi mitä koneella näytti.. Noh on tämä sentään vähän parempi mutta nyt on kyllä aika jätti banneri :D Hassua miksi ihan yhtäkkiä on alkanut tekemään tälläistä

      Poista
  2. Tuo lompakko ja laukku on aivan ihania ♥

    VastaaPoista
  3. Ihan huippuja ostoksia! Tuo lompakko ja laukku alkoi itseäkin himottamaan :)

    VastaaPoista
  4. Apuaaa ihastuin noihin avokkaisiin, mutten löytänyt niitä zalandolta :'( ?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. https://m.zalando.fi/anna-field-kiilakorkoavokkaat-valkoinen-an611b04t-a11.html <täältä löytyy ja vieläpä alennuksessa :)

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥